Om os

“CapMon A/S blev etableret i 2001 med fokus på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.
Kravene til vores løsninger har lige fra starten været, at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår.
Her i Om os, kan du se hvordan vi greb det an og hvad vores mål er”. – Karsten Højer, CEO

Overvågningsværktøjet CapMon blev oprindeligt udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Vi har siden beskæftiget os med videreudvikling af konceptet, således at vi nu kan tilbyde overvågningsværktøj og services, som indeholder de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af IT-infrastrukturen samt svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

Den kontinuerlige udvikling foregår i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikrings-verdenen samt offentlige institutioner.

Partnerskab med Cyber Security leverandører

I løbet af de sidste par år har Capmon gennem partnerskab med en række stærke spillere inden for it-sikkerhed udvidet produktpaletten med nye unikke værktøjer til “SIEM log management”UEBA (User Entity Behavior Analytics), Endpoint Protection og overvågning af systemsikkerheden som vi oplever stor efterspørgsel på.

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye løsninger og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris.

Jointforces

CapMon A/S deler kontor, kompetence- og værdifællesskab med KonsensIT A/S. Vi oplever ofte, at vores kunder med fordel, gør brug af hele “husets”​ kompetencer.

Ledelsen

Karsten Højer

CEO

+45 4079 0385


Carsten Ritzau

Salgsdirektør

+45 3135 1000


Charlotte Køpke

COO

+45 3124 9393


Bestyrelsen

Erik Lorenz Petersen

Bestyrelsesformand


Investor, professionel bestyrelsesmedlem

Frederik Helweg-Larsen

Bestyrelsesmedlem


Expert Director,
Devoteam

Martin Jakobsen

Bestyrelsesmedlem


Director, Cybanetix

Pia Lykke Mathiasen

Bestyrelsesmedlem


Advokat, Partner, Lundgrens Advokatpartnerselskab

Lasse Bohart

Bestyrelsesmedlem


CEO, KonsensIT

Karsten Højer

Bestyrelsesmedlem


CEO, CapMon A/S
Erhvervssponsor Red barnet

CapMon er Erhvervssponsor for Red Barnet

Red Barnet samarbejder med virksomheder, der vil gøre en forskel for børn herhjemme og i verdens brændpunkter.

Målet er, at alle børn har ret til at overleve, at blive beskyttet, udvikle sig og have indflydelse.

Vi samarbejder med Red Barnet, fordi vi gerne vil være med til at sætte et positivt præg på den verden, vi opererer i.

Vi tror ligesom Red Barnet på, at store forandringer skabes i fællesskab. Ingen kan udrette mirakler alene – sammen er vi stærkere.

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Send en mail til kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, (8:30 – 16:30) ring til Karsten Højer på telefon: +45 4079 0385