Om os

CapMon A/S blev etableret i 2001 og fokuserer på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.

Kravene til produkterne er at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår. Her i om os, kan du se hvordan vi greb det an og hvad vores mål er.

Overvågningsværktøjet CapMon blev oprindeligt udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Vi har siden beskæftiget os med videreudvikling af konceptet, således at vi nu kan tilbyde overvågningsværktøj og services, som indeholder de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af IT-infrastrukturen samt svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

I løbet af de sidste par år har Capmon udvidet produktpaletten med en række nye stærke værktøjer til “log management” og overvågning af systemsikkerheden som efterspørges af kunderne.

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye løsninger og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris, og den kontinuerlige udvikling foregår i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikringsverdenen samt offentlige institutioner.

Jointforces:

CapMon A/S deler kontor, kompetence- og værdifællesskab med KonsensIT A/S. Vi oplever derfor ofte, at vores kunder med fordel, gør brug af alle “husets”​ kompetencer.

Download Capmon forretningsbetingelser

Bestyrelsen

Erik Lorenz Petersen

Bestyrelsesformand


Investor, professionel bestyrelsesmedlem

Jørgen Kragbøll

Bestyrelsesmedlem


CEO, a2i Systems

Frederik Helweg Petersen

Bestyrelsesmedlem


Expert Director,
Devoteam

Lasse Bohart

Bestyrelsesmedlem


CEO, KonsensIT

Karsten Højer

Bestyrelsesmedlem


CEO, CapMon A/S

Ledelsen

KB Jørgensen

Udviklingsansvarlig

+45 6061 8061


Peder Bjerge

Direktør & partner, CapMon A/S

+45 40790285


Karsten Højer

CEO

+45 4079 0385


Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Skriv til os på kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, ring til:  Karsten Højer, Telefon: +45 4079 0385

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer