Om os

“CapMon A/S blev etableret i 2001 med fokus på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.

Kravene til vores løsninger har lige fra starten været, at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår.

Her i Om os, kan du se hvordan vi greb det an og hvad vores mål er” – Karsten Højer, CEO

Overvågningsværktøjet CapMon blev oprindeligt udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Vi har siden beskæftiget os med videreudvikling af konceptet, således at vi nu kan tilbyde overvågningsværktøj og services, som indeholder de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af IT-infrastrukturen samt svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

I løbet af de sidste par år har Capmon gennem partnerskab med en række stærke spillere inden for it-sikkerhed udvidet produktpaletten med en række nye værktøjer til “log management”UEBA (User Entity Behavior Analytics) og overvågning af systemsikkerheden som efterspørges af kunderne.

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye løsninger og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris, og den kontinuerlige udvikling foregår i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikringsverdenen samt offentlige institutioner.

Jointforces
CapMon A/S deler kontor, kompetence- og værdifællesskab med KonsensIT A/S. Vi oplever ofte, at vores kunder med fordel, gør brug af hele “husets”​ kompetencer.

 

Download Capmon forretningsbetingelser

Ledelsen

Alexander Palmgren

Salgsdirektør

+45 3112 4895


Karsten Højer

CEO

+45 4079 0385


KB Jørgensen

Udviklingschef

+45 6061 8061


Charlotte Køpke

COO

+45 3124 9393


Bestyrelsen

Erik Lorenz Petersen

Bestyrelsesformand


Investor, professionel bestyrelsesmedlem

Frederik Helweg-Larsen

Bestyrelsesmedlem


Expert Director,
Devoteam

Martin Jakobsen

Bestyrelsesmedlem


Director, Cybanetix

Lasse Bohart

Bestyrelsesmedlem


CEO, KonsensIT

Karsten Højer

Bestyrelsesmedlem


CEO, CapMon A/S

Vi støtter Røde Kors

Døgnet rundt har børn og voksne brug for akut hjælp i verdens brændpunkter.

Røde Kors har gennem mere end 150 år bygget på den samme idé. De hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion.Røde Kors er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik. Men de har holdninger og taler de sårbares sag.

Derfor har vi valgt at støtte Røde Kors.

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Send en mail til kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, (8:30 – 16:30) ring til Karsten Højer på telefon: +45 4079 0385