Om os

CapMon A/S blev etableret i 2001 og fokuserer på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.

Kravene til produkterne er at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår. Her i om os, kan du se hvordan vi greb det an og hvad vores mål er.

Overvågningsværktøjet CapMon blev oprindeligt udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Vi har siden beskæftiget os med videreudvikling af konceptet, således at vi nu kan tilbyde overvågningsværktøj og services, som indeholder de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af it-infrastrukturen samt svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye løsninger og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris, og den kontinuerlige udvikling foregår i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikringsverdenen samt offentlige institutioner.

Jointforces:

CapMon A/S deler kontor, kompetence- og værdifællesskab med KonsensIT A/S. Vi oplever derfor ofte, at vores kunder med fordel, gør brug af alle “husets”​ kompetencer.

Download Capmon forretningsbetingelser

Bestyrelsen

erik

Erik Lorenz Petersen

JKR

Jørgen Kragbøll

FHL

Frederik Helweg Petersen

peder

Peder Bjerge

Karsten Højer besk.300x300.

Karsten Højer

Bestyrelsesformand

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem

Inviteret fra ledelsen
Direktør

Bestyrelsesmedlem
CEO

Ledelsen

Karsten Højer

Administrerende Direktør
E-mail: kh@capmon.dk
Telefon: +45 4079 0385

Peder Bjerge

Salgsdirektør & Partner
E-mail: pb@capmon.dk
Telefon: +45 3124 9393

Peter Mørch

Udviklingschef
E-mail: pvm@capmon.dk
Telefon: +45 4485 5068

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Skriv til os på kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, ring til:  Karsten Højer, Telefon: +45 4079 0385

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer