Om os

Fokus på kundernes behov

“CapMon A/S blev etableret i 2001 med fokus på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.

Kravene til vores løsninger har lige fra starten været, at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår.

Her i “Om os”, kan du læse om vores historie og målsætninger”. – Karsten Højer, CEO

Kapacitetsovervågning og svartidsmåling

Vores CapMon overvågningsløsning til monitorering af IT-infra-strukturen blev fra starten udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Den kontinuerlige videreudvikling af konceptet har gennem årene sikret, at vi hele tiden har kunne tilbyde de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af IT-infrastrukturen og senere også vores ResponseView til live svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

Udviklingen er foregået i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikringsverdenen samt offentlige institutioner.

Markedsledende Cyber Security partnerskaber

I de seneste år har Capmon gennem partnerskaber med en række stærke spillere inden for it-sikkerhed udvidet produktpaletten med nye unikke værktøjer til “SIEM log management”UEBA (User Entity Behavior Analytics), Endpoint Protection og overvågning af systemsikkerheden som vi oplever stor efterspørgsel på.

I 2023 besluttede vi at stoppe al udvikling af CapMon overvågningsløsningen og indgik aftale med Zabbix som MSSP partner i Danmark. Det betyder, at vi fremover vil  tilbyde Zabbix som overvågningsløsning med dansk support og træning i Zabbix løsningen

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye løsninger og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris.

Ledelsen

Karsten Højer

CEO

+45 4079 0385


Carsten Ritzau

Salgsdirektør

+45 3135 1000


Charlotte Køpke

COO

+45 3124 9393


Bestyrelsen

Erik Lorenz Petersen

Bestyrelsesformand


Investor, professionel bestyrelsesmedlem

Frederik Helweg-Larsen

Bestyrelsesmedlem


Expert Director,
Devoteam

Martin Jakobsen

Bestyrelsesmedlem


Director, Cybanetix

Pia Lykke Mathiasen

Bestyrelsesmedlem


Advokat, Partner, Lundgrens Advokatpartnerselskab

Karsten Højer

Bestyrelsesmedlem


CEO, CapMon A/S

Sponsorater

erhvervsklub_logo_med_tekst_0_0
Erhvervssponsor Red barnet
Red Barnet samarbejder med virksomheder, der vil gøre en forskel for børn herhjemme og i verdens brændpunkter.
Ingen kan udrette mirakler alene – sammen er vi stærkere.

Jointforces

CapMon A/S deler kontor, kompetence- og værdifællesskab med KonsensIT A/S,. som tilbyder professional IT-rådgivning, -sparring og -projektledelse. Vi oplever ofte, at vores kunder med fordel, gør brug af hele “husets”​ kompetencer.

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Send en mail til kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, (8:30 – 16:30) ring til Karsten Højer på telefon: +45 4079 0385