CapMon SOC services

SOC as-a-Service

Hurtig reaktion

Øget sikkerhed

Overholdelse af GDPR

Lavere omkostninger

CapMon SOC as-a-Service

Vi beskytter dine data

Cyberkriminelle arbejder 24/7 med at forsøge at få adgang til din infrastruktur og dine mest følsomme data. I kampen for at dæmme op for disse cyberangreb investerer virksomhederne som aldrig før i etablering af et sikkerheds-alarmberedskab.

Et SOC (Security Operations Center) er af vital betydning, når vi skal beskytte organisationen mod avancerede, vedvarende trusler. Det er dog både omkostningstungt, tidskrævende og kræver sikkerhedseksperter med de rette kompetencer.

CapMons SOC as-a-service er designet til dig, der har brug for sikkerhedsovervågning men ikke ønsker det operationelle overhead ved at drive et 24/7 SOC-team, som konstant skal tilpasses til det skiftende trusselslandskab.

Vores sikkerhedscertificerede SOC team benytter en kombination af teknologi og strukturerede processer til at detektere, analysere og reagere på cybersecurity hændelser.

Minimér dine risici

CapMon’s SOC team overvåger din it-infrastruktur med og benytter løsninger fra Elastic, Exabeam og SentinelOne til registrering og analysering af alle hændelser, så vi kan reagere hurtigt på eventuelle trusler og angreb.  Derved minimerer du risikoen for at blive ramt af hackerangreb og cyberkriminalitet.

Du får:

  • Incident response – svar inden for 15 minutter
  • Mulighed for daglig eller 24/7 bemandet SOC
  • Anvendelse af anerkendt teknologi og gennemprøvede processer, herunder analyse af brugeradfærd
  • Total cost of ownership på din SOC
CapMon SOC as-a-Service kan tilpasses til din organisations individuelle behov.