Partnere

CapMon samarbejder med en række partnere omkring teknologi og salg af vores it-sikkerhedsløsninger og -services,  som er med til at styrke vores position på markedet.

CapMon-Elastic partnerskab

Elastic

CapMon er MSSP teknologipartner hos Elastic. Således baserer CapMons SIEM log management løsninger sig på Elastic software. Elastic, som blev etableret i 2012, udvikler open source Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats, and Logstash), X-Pack og Elastic Cloud. Tusindvis af organisationer, herunder Cisco, eBay, Goldman Sachs, NASA, Microsoft, Mayo Clinic, The New York Times, Wikipedia og Verizon benytter Elastic.

Zabbix

CapMon er MSSP teknologipartner hos Zabbix. Det betyder, at vi nu kan tilbyde Zabbix som overvågnings-platform. Vores status som MSSP partner betyder også at vi kan tilbyde vores kunder dansk support på Zabbix og en unique mulighed  for Zabbix træning i vores træningscenter i Danmark.

SentinelOne-CapMon partnerskab

SentinelOne

CapMon er MSSP teknologipartner hos SentinelOne. Med SentinelOne Endpoint Security får du et effektivt værktøj til beskyttelse af virksomhedens data mod avancerede trusler. SentinelOne bygger på en teknologi, der hedder Active EDR (Endpoint Detection and Response). Du får fuld beskyttelse mod både malware, exploits og insiderangreb.

Tenable-CapMon partnerskab

Tenable

CapMon er Danmarks eneste Managed Service Security Provider hos Tenable. Tenable er bl.a. en service indeholdt i vores SIEM log management løsning. Dette gør det til et unikt værktøj til identificering af sårbarheder og sårbare enheder i netværket, hvilket styrker virksomhedens IT-sikkerhed.

Lookout logo small

Lookout

Reducér risikoen for databrud pga. trusler, herunder phishing, ransomware, udnyttelse af  sårbarheder på de mobile enheder og installerede apps. Med Mobile Endpoint Security løsningen får du én samlet løsning til omfattende databeskyttelse på tværs af alle stationære, bærbare eller mobile enheder

Exabeam

CapMon er MSSP (Managed Security Service Partner) hos Exabeam. Med Exabeam kan tilbyde kunderne Exabeam’s User Entity Behaviour Analytics (UEBA) teknologi.  Løsningen kan implementeres på toppen af allerede eksisterende eller nye sikkerhedsløsninger for at reducere den tid, der bruges på korrellering og analysering af data. Dette sikrer langt hurtigere reaktion på sikkerhedsrelaterede hændelser.

KMD LOGO_170

KMD

KMD er mangeårig partner hos CapMon A/S. KMD videresælger nogle af vores løsninger  som en del af de services de sælger til deres kunder.

Muninn

Med den nyeste AI/Machine Learning teknologi monitorerer Muninn kundernes netværk og blokerer hacker-aktivitet i real time. Alt fra ransomware til data-exfiltrering samt hackeres tidlige aktiviteter i netværket bliver opdaget og blokeret via AI. Se hvad der er unormalt og viser tydelige tegn på hacker aktivitet. Alle devices dækkes agentløst. Muninns AI-løsning erstatter ikke de traditionelle sikkerhedsværktøjer, men er et ekstra værditilførende lag, som opdager og stopper hackerne i deres bevægelser i netværket – når hackerne først er kommer igennem antivirus og firewalls.

Dynatrace

Dynatrace leverer software intelligens til forenkling af cloud-kompleksiteten og acceleration af den digitale transformation. Med automatisk og intelligent observerbarhed i stor skala leverer deres alt-i-én-platform præcise svar om applikationernes ydeevne og sikkerhed, den underliggende infrastruktur og alle brugeres oplevelse. Dette gør det muligt for organisationer at innovere hurtigere, og levere mere værdi med dramatisk mindre indsats. Du får understøttelse af de teknologier, du bruger mest, og præcise svar gennem en topologisk model med fuld stack og uovertruffen AI-motor.