CapMons bestyrelse

ELP2

Præsentation af CapMons bestyrelsesformand

Erik Lorenz Petersen har mange års erfaring i IT-branchen og er medstifter/medejer af konsulentvirksomheden Fischer & Lorenz (i dag Devoteam).

Siden 2003 har Erik Lorenz Petersen fungeret som investor og professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, herunder også CapMon, hvor Erik Lorenz Petersen i dag fungerer som bestyrelsesformand.

Samarbejdet med ledelsen og ejerkredsen i CapMon har været aktivt siden 2009 i forskellige forretningsmæssige sammenhænge.

“CapMon har mange års erfaring på markedet for netværksovervågning og -optimering. og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på software udviklet af Capmon. Deres overvågningsløsninger er installeret hos en lang række kunder, hvor især evnen til at integrere og opsamle data fra mange forskellige kilder er nøglen til tilfredse kunder.

I løbet af de sidste par år har Capmon udvidet produktpaletten med en række nye stærke værktøjer til “log management” og overvågning af systemsikkerheden som efterspørges af kunderne.  Det er en fornøjelse at arbejde sammen med både ledelse og medarbejdere hos Capmon. De har den dybe tekniske indsigt, evnen til imødekomme kundernes behov, kombineret med stor forretningforståelse, som sikrer skarpe løsninger til tiden.”, udtaler Erik Lorenz Petersen.

I rollen som formand kan Erik Lorenz Petersen både trække på sin erfaring fra konsulent- og IT- branchen. Dette sammenholdt med Erik Lorenz Petersens medvirken på bestyrelsesniveau til en række succesfulde “start-ups” i de sidste 10 år giver ham et godt grundlag for at optimere, inspirere og udfordre ledelsen i CapMon.

Frederik-Helweg-Larsen

Præsentation af bestyrelsesmedlem Frederik Helweg-Larsen

Frederik Helweg-Larsen blev en del af CapMons bestyrelse for at bidrage med sine erfaringer til virksomhedens succes som leverandør af it-overvågningsværktøjer, svartidsmålinger og log management løsninger.

”CapMon er en kompetent virksomhed med mange års erfaring. Jeg synes, at det er både spændende og vigtigt at være med til at styrke den fortsatte udvikling af virksomheden og bidrage med mine erfaringer.

Frederik Helweg-Larsen er en meget erfaren virksomhedsleder, iværksætter og rådgiver med speciale i cybersikkerhed og har mere end 25 års erfaringer med dette område.

Ved siden af sit daglige virke som Expert Director i Devoteam er Frederik en aktiv officer i forsvaret hvor han bestrider rollen som netværksansvarlig for Cyber området i Center for Stabiliseringsindsatser (CSI). Som Kaptajn i CSI er det Frederiks opgave, at styrke den nationale robusthed gennem samarbejde og vidensdeling på tværs af sektorer

_R0A0109 web

Præsentation af bestyrelsesmedlem Lasse Bohart

Lasse Bohart er CEO i KonsensIT, CapMons søsterselskab. Begge selskaber er ejet af Karsten Højer.

Lasse har igennem det meste af sin karriere arbejdet indenfor IT- & telebranchen, med ansvar for både teknik, projekter, salg og marketing med forretningsudvikling i fokus.

I 2014 var Lasse Bohart med til at starte Jagtuniverset i Glostrup. En jagtforretning suppleret med jagttegnsskole, events og planlægning af jagtture. I dag er han medejer og formand for bestyrelsen i Jagtuniverset, som nu drives af en tidligere kompagnon.

Erfaringer fra både nuværende samt andre tidligere arbejdspladser, TDC, A+, Danske Kabel TV og Nworks, har givet en god ballast og indsigt i, hvad der driver såvel små, mellemstore og store forretninger succesfuldt fremad.

“Strategisk retning, engagement og eksekvering er nogle af de elementer mine kollegaer og medarbejdere har sagt om mig og min lederstil. Det er kompetencer, som jeg forventer, kan bidrage til CapMons videre digitaliseringsrejse”, udtaler Lasse Bohart.

Karsten Højer (CEO i CapMon A/S) og Lasse Bohart har flere gange arbejdet sammen igennem de seneste 10 år. Og da muligheden bød sig for et samarbejde i CapMon, var der ikke tvivl om, at kompetencerne passede godt med den øvrige del af bestyrelsen.

kh portrait2

Præsentation af bestyrelsesmedlem Karsten Højer

”Iværksætter, forretningsudvikler, bestyrelsesmedlem, ordblind, kært barn har mange navne. Livet har lært mig,
at man skal se potentialet i sig selv og andre mennesker, i stedet for at se på hvad der ikke kan lade sig gøre. Så når man længst”.

Karsten Højers iværksætterkarriere startede i 1999 med opstarten af firmaet Nworks A/S sammen med Henrik Blaaberg.
De første år som COO og derefter som CEO for 50 medarbejdere.

Inden da arbejdede han for Olicom i 6 år med design og implementering af store netværk både i ind- og udland.

I 2012 blev Nworks solgt til firmaet Atea for 68 millioner.

Udover at sidde i bestyrelsen i både private virksomheder og frivillige sportsorganisationer har Karsten igennem tiden både deltaget i og hjulpet mange små opstartsvirksomheder med at udvikle deres organisation til nye mål.

I dag er Karsten CEO i selskabet CapMon A/S, som udvikler og sælger løsninger til bl.a. IT-overvågning, datalogning og svartidsmålinger.  CapMon er søsterselskab til KonsensIT, hvor han i 2018 overdrog roret til Lasse Bohart. Virksomhederne deler kontor, kompetence og værdifællesskab med hinanden.

I 2015 udgav han endvidere bogen ”På Trods” som fortæller om hans liv som ordblind, og som han løbende holder foredrag om.

MartinJakobsen

Præsentation af bestyrelsesmedlem Martin Jakobsen

Martin Jakobsen, som er bosiddende i London, er en erfaren virksomhedsleder og iværksætter, specielt inden for it-sikkerhed.

Med sin erfaring fra det engelske security marked, hvor de er langt foran med SIEM og SOAR systems, vil han være en vigtig medspiller i vores arbejde med at udbygge CapMons forretning på dette område i Danmark. Martin har herudover stor erfaring med levering af SOC (Security Operations Center) på det engelske marked, hvor man også her er markedsledende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer