ELP2

Præsentation af CapMons bestyrelsesformand

Erik Lorenz Petersen har mange års erfaring i it-branchen og er medstifter/medejer af konsulentvirksomheden Fischer & Lorenz (i dag Devoteam).

Siden 2003 har Erik Lorenz Petersen fungeret som investor og professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, herunder også CapMon, hvor Erik Lorenz Petersen i dag fungerer som bestyrelsesformand.

Samarbejdet med ledelsen og ejerkredsen i CapMon har været aktivt siden 2009 i forskellige forretningsmæssige sammenhænge.

”CapMon besidder både solid forretningserfaring og dybe tekniske kompetencer, hvilket gør det muligt at kombinere både forretningsforståelse med up-to-date teknisk indsigt, når opgaverne skal løses. Det er derfor en stor fornøjelse at arbejde sammen med både ledelsen og de øvrige meget kompetente bestyrelsesmedlemmer i CapMon”, udtaler Erik Lorenz Petersen.

I rollen som formand kan Erik Lorenz Petersen både trække på sin erfaring fra konsulent- og it- branchen. Dette sammenholdt med Erik Lorenz Petersens medvirken på bestyrelsesniveau til en række succesfulde “start-ups” i de sidste 10 år giver ham et godt grundlag for at optimere, inspirere og udfordre ledelsen i CapMon.

Frederik-Helweg-Larsen

Præsentation af bestyrelsesmedlem Frederik Helweg-Larsen

Frederik Helweg-Larsen blev en del af CapMons bestyrelse for at bidrage med sine erfaringer til virksomhedens succes som leverandør af it-overvågningsværktøjer, svartidsmålinger og log management løsninger.

”CapMon er en kompetent virksomhed med mange års erfaring. Jeg synes, at det er både spændende og vigtigt at være med til at styrke den fortsatte udvikling af virksomheden og bidrage med mine erfaringer.

Frederik Helweg-Larsen er en meget erfaren virksomhedsleder, iværksætter og rådgiver med speciale i cybersikkerhed og har mere end 25 års erfaringer med dette område.

Ved siden af sit daglige virke som Expert Director i Devoteam er Frederik en aktiv officer i forsvaret hvor han bestrider rollen som netværksansvarlig for Cyber området i Center for Stabiliseringsindsatser (CSI). Som Kaptajn i CSI er det Frederiks opgave, at styrke den nationale robusthed gennem samarbejde og vidensdeling på tværs af sektorer

Præsentation af bestyrelsesmedlem Jørgen Kragbøll

Jørgen Kragbøll, er nok bedst kendt som “ham” fra NetDesign A/S som han sammen med 3 andre grundlagde i 1988. I 2004 blev selskabet efter en række meget succesfulde år solgt til TDC A/S, og i 2006 forlod Jørgen Kragbøll efter eget ønske selskabet og sin CEO stilling.

Siden har Jørgen Kragbøll deltaget i en række bestyrelser og direktioner i mindre IT ”Start-up’s” og har ligeledes haft fornøjelsen af at deltage i både frasalg og exits.

I dag er Jørgen Kragbøll CEO, bestyrelsesmedlem og investor i a2i systems som har specialiseret sig i prisoptimering vha. AI og Big Data indenfor benzin retailsektoren.

Jørgen Kragbøll synes selv, at han er født entrepreneur og elsker af have hænderne ned i ”motorrummet” og formidle nye teknologier og se de forretningsmæssige mugligheder for selskabets kunder – og lige præcis de kompetencer har han siden sin indtræden i bestyrelsen forsøgt at formidle og udfordre ledelse og bestyrelseskollegaer med.

Karsten Højer (CEO i CapMon A/S) og Jørgen Kragbøll har mødtes flere gange igennem de seneste 10 år. Og da muligheden bød sig for at tættere samarbejde i CapMon, var der ikke tvivl om, at kompetencerne passede godt med kompetencerne hos den øvrige del af bestyrelsen.