CapMons bestyrelse

ELP2

CapMons bestyrelsesformand

Erik Lorenz Petersen har mange års erfaring i IT-branchen og er medstifter/medejer af konsulentvirksomheden Fischer & Lorenz (i dag Devoteam).

Siden 2003 har Erik Lorenz Petersen fungeret som investor og professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, herunder også CapMon, hvor Erik Lorenz Petersen i dag fungerer som bestyrelsesformand.

Samarbejdet med ledelsen og ejerkredsen i CapMon har været aktivt siden 2009 i forskellige forretningsmæssige sammenhænge.

“CapMon har mange års erfaring på markedet for netværksovervågning og -optimering. og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på software udviklet af Capmon. Deres overvågningsløsninger er installeret hos en lang række kunder, hvor især evnen til at integrere og opsamle data fra mange forskellige kilder er nøglen til tilfredse kunder.

I løbet af de sidste par år har Capmon udvidet produktpaletten med en række nye stærke værktøjer til “log management” og overvågning af systemsikkerheden som efterspørges af kunderne.  Det er en fornøjelse at arbejde sammen med både ledelse og medarbejdere hos Capmon. De har den dybe tekniske indsigt, evnen til imødekomme kundernes behov, kombineret med stor forretningforståelse, som sikrer skarpe løsninger til tiden.”, udtaler Erik Lorenz Petersen.

I rollen som formand kan Erik Lorenz Petersen både trække på sin erfaring fra konsulent- og IT- branchen. Dette sammenholdt med Erik Lorenz Petersens medvirken på bestyrelsesniveau til en række succesfulde “start-ups” i de sidste 10 år giver ham et godt grundlag for at optimere, inspirere og udfordre ledelsen i CapMon.

MartinJakobsen

Bestyrelsesmedlem Martin Jakobsen

Martin Jakobsen, som er bosiddende i London, er en erfaren virksomhedsleder og iværksætter, specielt inden for it-sikkerhed.

Med sin erfaring fra det engelske security marked, hvor de er langt foran med SIEM og SOAR systems, vil han være en vigtig medspiller i vores arbejde med at udbygge CapMons forretning på dette område i Danmark. Martin har herudover stor erfaring med levering af SOC (Security Operations Center) på det engelske marked, hvor man også her er markedsledende.

Pia-Lykke-Mathiasen

Bestyrelsesmedlem Pia Lykke Mathiasen

Pia Lykke Mathiasen  er advokat og partner hos advokatfirmaet Lundgrens, hvor hun primært beskæftiger sig med virksomhedsoverdragelser og investeringer. Pia har både rådgivet i forbindelse med større og mindre transaktioner, og har derigennem opnået stor erfaring med grænseoverskridende transaktioner.

Derudover har Pia stor erfaring med rådgivning vedrørende venture kapital, hvor hun har rådgivet venturefonde og virksomheder i forbindelse med diverse investeringer.

kh portrait2

Bestyrelsesmedlem Karsten Højer

”Iværksætter, forretningsudvikler, bestyrelsesmedlem, ordblind, kært barn har mange navne. Livet har lært mig, at man skal se potentialet i sig selv og andre mennesker, i stedet for at se på hvad der ikke kan lade sig gøre. Så når man længst”.

Karsten Højers iværksætterkarriere startede i 1999 med opstarten af firmaet Nworks A/S sammen med Henrik Blaaberg. De første år som COO og derefter som CEO for 50 medarbejdere.

Inden da arbejdede han for Olicom i 6 år med design og implementering af store netværk både i ind- og udland.

I 2012 blev Nworks solgt til firmaet Atea for 68 millioner.

Udover at sidde i bestyrelsen i både private virksomheder og frivillige sportsorganisationer har Karsten igennem tiden både deltaget i og hjulpet mange små opstartsvirksomheder med at udvikle deres organisation til nye mål.

I dag er Karsten ejer af og CEO i selskabet CapMon A/S, som sælger og yder support og service på løsninger til bl.a. IT-overvågning, SIEM log management, Endpoint protection og svartidsmålinger.  CapMon er søsterselskab til KonsensIT. Virksomhederne deler kontor, kompetencer og værdifællesskab med hinanden.

I 2015 udgav han endvidere bogen ”På Trods” som fortæller om hans liv som ordblind, og som han løbende holder foredrag om.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer