Exabeam User Entity Behavior Analytics (UAEB)

Løft din SIEM løsning til næste niveau

Idag bliver virksomheder i langt de fleste tilfælde hacket via en bruger/medarbejder, som bliver kompromitteret (inficeret) og brugt som adgangsbillet til virksomhedens IT-infrastruktur. Et effektivt værktøj til at fange disse typer angreb er UEBA (User Entity Behavior Analytics), som på dansk betyder analyse af brugeradfærd. UEBA tilføjer en ekstra dimension til beskyttelse af virksomheden og dens data.

Exabeam er den nye dreng i klassen

Exabeam løsningen benytter UEBA, og kan implementeres på toppen af både eksisterende og nye SIEM løsninger. Det er en kraftfuld administrationsplatform som ved hjælp af avanceret datalogi, giver dit sikkerhedsteam mulighed for at opdage kompromitterede og ondsindede brugere, der tidligere var vanskelige eller umulige at finde. Automatisering af arbejdet med at korrellere data er med til at halvere den tid det tager at reagere på hændelser.

Download Exabeam datablad her

Nemt overblik over brugeradfærd

På baggrund af de opsamlede data fra et SIEM system kan man i Exabeam opsætte sikkerhedshændelser og give brugere risiko point. (Eks.: En bruger logger på i København og 5 minutter senere i Århus eller Ukraine. Det udløser fx. 10 risiko point.) Overstiger en brugers samlede risiko point en prædefineret grænse, udløses en alarm, og SOC teamet kan undersøge præcis denne brugers adfærd, årsagen til alarmen, og tage stilling til, om der skal foretages yderligere.En avanceret teknologi, som giver en enkelt metode til at holde øje med virksomhedens sikkerhed.

Med Exabeam får du:
  • Et unikt forsvar mod hackerangreb
  • Detektion ved hjælp af adfærd
  • Undersøgelse og svar på få minutter
  • SIEM forstærkning/migration – ingen stress

 

Exabeam service abonnement

Vores service abonnement giver dig følgende fordele:
• Vedligehold af software
• Adgang til software opdateringer
• Adgang til support fra vores specialister alle hverdage i tidsrummet 8:30 – 16:30

Hvordan kommer du igang?

Vi kan levere Exabeams løsning som en Cloud eller On-Premise løsning. Du kan vælge vores SaaS leverance, eller at vi implementerer løsningen sammen med jer.

Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til din forretning.

Kontakt os på salg@capmon.dk og få en gratis demonstration.