Dimensionering af din SIEM
Dimensionér din SIEM
31/05/2021
5 gode råd til
08/12/2021
Dimensionering af din SIEM
Dimensionér din SIEM
31/05/2021
5 gode råd til
08/12/2021

Samarbejde intensiverer fokus på Cybersikkerhed

Muninn og CapMon indgår strategisk samarbejdsaftale for at sikre virksomheder mod hackerangreb med dansk AI-baseret teknologi og Enterprise Level Managed Security Service.

Både private og offentlige virksomheder bliver i stadig højere grad ramt af ransomware og exfiltrering af deres forretningskritiske data. Eksisterende traditionelle værktøjer som Antivirus og Firewalls har ikke kunnet modstå de nyeste angreb. Muninn leverer en ny type AI-baseret netværkssikkerhed, og CapMon leverer Managed Security Service Monitorering, Incident Response og Cyber Consulting.

Muninns teknologiløsninger og brug af AI til bekæmpelse af cyberkriminalitet passer perfekt ind i vores portefølje af sikkerhedsløsninger. Vi glæder os til dette samarbejde, som helt sikkert vil være af stor værdi for vores kunder”, udtaler Karsten Højer, CEO i CapMon. 

Om CapMon:

CapMon er et markedsledende dansk IT-softwarehus indenfor sikkerhed, overvågning, logning og svartidsmålinger, som blev etableret i 2001. Udover egenudviklede løsninger til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer samt styring af lokal-administratorrettigheder, er CapMon MSSP (Managed Security Provider hos Exabeam (UEBA), Elastic (Log management/SIEM) og Tenable (sårbarhedsscanning).
Vores mål er at tilbyde vores kunder nye produkter og tjenester, der fortsat kan konkurrere om kvalitet, funktionalitet og pris. Den løbende udvikling finder sted i tæt samarbejde med vores kunder. Det har resulteret i, at vi i dag har en kundebase som omfatter både små, mellemstore og store internationale virksomheder, hospitaler, bank, forsikring og offentlige institutioner. Besøg CapMon

Om Muninn:

Muninn har rødder i den militære sikkerhedsverden. Med den nyeste AI/Machine Learning teknologi monitorerer Muninn kundernes netværk og blokerer hacker-aktivitet i real time. Alt fra ransomware til data-exfiltrering samt hackeres tidlige aktiviteter i netværket for at udvide deres muligheder og angreb bliver opdaget og blokeret via AI, som danner et normalbillede af alle devices’ opførsel. Du kan se, hvad der er unormalt og har tydelige tegn på hacker aktivitet. Alle devices dækkes agentløst. Muninn AI-løsning erstatter ikke de traditionelle sikkerhedsværktøjer. Det er et ekstra værditilførende lag, som opdager og stopper hackerne i deres bevægelser i netværket, når hackerne først er kommer igennem antivirus og firewalls. Besøg Muninn