5 gode råd til
08/12/2021
CapMon bliver certificeret Dynatrace partner
16/01/2022
5 gode råd til
08/12/2021
CapMon bliver certificeret Dynatrace partner
16/01/2022

Ny Salgsdirektør New Business

Ny Salgsdirektør New Business

Det glæder os at kunne meddele, at Carsten Ritzau er blevet ansat som ny Salgsdirektør i CapMon A/S for New Business.

Carsten har i perioden 2003-2014 arbejdet for Atea, hvor han de sidste mange år fungerede som salgsdirektør. Herefter som direktør i Informationsteknik og endelig en periode som selvstændig med fokus på indeklimaløsninger.

Salg og salgsledelse har været omdrejningspunkt for Carsten i hele hans professionelle liv og han besidder stor erfaring som eksekverende salgsleder.

”Det har været spændende og lærerigt at arbejde uden for IT branchen i nogle år, men jeg føler mig forbundet til IT branchen, og det er her jeg har mit netværk og relationer. Jeg brænder for teknologi og cybersikkerhed som CapMon beskæftiger sig med, og som er et top relevant område. Jeg ser frem til at hjælpe vores kunder til at kunne sove roligt ved at skabe optimal sikkerhed omkring deres infrastruktur.” ”Jeg er super glad for denne mulighed og for at samarbejde med CapMons kunder om at skabe relevante løsninger, der giver værdi for kunderne” udtaler Carsten Ritzau.

”CapMon har igennem de seneste par år været igennem en transformation, hvor salget har ændret sig fra salg af software til i stigende grad at være software solutions og Software as a Service. Vi er glade for at have Carsten med ombord og er sikker på, at han med sin store erfaring inden for strategisk samarbejde, relations- og løsningssalg vil være et stærkt aktiv for virksomheden”, siger Karsten Højer, CEO i CapMon A/S.

Yderligere info:
Karsten Højer
kh@capmon.dk
+45 40 79 03 85.