Ny Salgsdirektør New Business
13/12/2021
5 gode råd til svartidsmålinger
5 gode råd til svartidsmåling
23/02/2022
Ny Salgsdirektør New Business
13/12/2021
5 gode råd til svartidsmålinger
5 gode råd til svartidsmåling
23/02/2022

CapMon bliver certificeret Dynatrace partner

CapMon bliver certificeret MSP, Managed Service Provider, hos Dynatrace på det danske marked

Dynatrace og CapMon indgår strategisk samarbejdsaftale omkring levering af løsninger, som ved hjælp af AI skal sikre kunderne hurtigere digital transformation og bedre samarbejde på tværs af organisationerne.

”Vi er henrykte over det nye partnerskab med CapMon som med sin stærke position inden for monitoring og sikkehed i Danmark nu kan skabe endnu mere værdi for nuværende samt fremtidige kunder ved at hjælpe dem med at effektivisere og optimere deres forretning og IT ved brug af AI leveret performance og sikkerhedssvar i en brugeroplevelses, applikations og infrastrukturs kontekst”, udtaler Mounir Benali, Salgsdirektør Dynatrace

Dynatrace’ AI-baserede løsning leverer præcise svar om applikationernes ydeevne og sikkerhed, den underliggende infrastruktur og alle brugeres oplevelse og CapMon leverer Managed Service Monitorering, Incident Response og Cyber Consulting.

” Vi tror på automatisering af processer ved hjælp af teknologi, som bygger oven på de opgaver som vi mennesker udfører. Dynatrace’s løsninger understøtter vores strategi, og deres løsninger er det perfekte supplement til vores portefølje af egenudviklede løsninger til monitorering og applikations-svartidsmålinger. Vi glæder os til dette samarbejde, som helt sikkert vil være af stor værdi for vores kunder”, udtaler Karsten Højer, CEO i CapMon.

Om CapMon:
CapMon er et markedsledende dansk IT-softwarehus indenfor sikkerhed, overvågning, logning og svartidsmålinger, som blev etableret i 2001. Udover egenudviklede løsninger til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer, er CapMon partner hos Exabeam (UEBA), Elastic (Log management/SIEM), Tenable (sårbarhedsscanning) og Muninn.

Vores kunder udgør private som offentlige virksomheder bl.a. inden for produktion hospitalsvæsen, banker og forsikring såvel ministerier og styrelser. Besøg CapMon

 

Om Dynatrace:

Dynatrace er en global teknologivirksomhed der leverer en softwareintelligensplatform baseret på kunstig intelligens (AI) og automatisering til at overvåge og optimere applikationsydelse, udvikling og sikkerhed, it-infrastruktur og brugeroplevelse for virksomheder og offentlige myndigheder i hele verden.

Du får understøttelse af de teknologier, du bruger mest, og præcise svar gennem en topologisk model med fuld stack og uovertruffen AI-motor.

I 2021 udnævnte Gartner Dynatrace til leder i 2021 Gartner Magic Quadrant APM-rapporten for 11. gang i træk.

Læs mere om Dynatrace’s AI styrede software platform

 

For yderligere information:

Kontakt:
Karsten Højer, CEO
CapMon A/S
Tlf: 4079 0385
kh@capmon.dk