Fornemmelser bliver til fakta
15/08/2017
CapMon release 11.4.16
04/10/2017
Fornemmelser bliver til fakta
15/08/2017
CapMon release 11.4.16
04/10/2017

Effektiv log management

SIEM log management

SIEM log management

Effektiv log management

CapMons CapStash er en SIEM enterprise løsning, som er bygget på Elastic, til log management af hele din infrastruktur. Du øger sikkerheden på tværs af organisationen, og får et realtidsbillede af hele it-infrastrukturen med registrering af eventuelle trusler.

Du kan monitorere hele vejen ned til applikationslaget og derved være i stand til at identificere mulige cyber-angreb eller andre hændelser og få verificeret, om det er en reel, ondsindet trussel (hændelse), om det har konsekvenser for forretningen – og i givet fald hvilke.

Effektiv incident management

Løsningen er skalerbar, enkel og er et særdeles kraftfuldt værktøj, til korrelering og aggregering af logs. Der installeres medfølgende log-agenter på de maskiner, som du ønsker skal sende deres log filer til CapStash. Du får lynhurtig opsamling og visning af data på dit dashboard til brug for den efterfølgende analyse, dokumentation og rapportering.

 

Du har mulighed for historisk lagring af data samt filtrering af dine logfiler for reducering af “False Positives” – alle funktionaliteter, som bidrager til hurtig, effektiv og korrekt incident management.

Få et totalbillede af dine overvågningsdata

CapStash kan integreres med CapMons overvågningssystem, således at udvalgte data kan vises på CapMons dashbord. Det giver dig mulighed for at få et samlet overblik over dine vigtigste overvågningsdata.

 

Download Capstash datablad