Beskyt de enheder, der forbinder dine medarbejderes arbejds- og privatliv

Én enkel, samlet løsning til omfattende databeskyttelse på tværs af alle stationære, bærbare eller mobile enheder. Slut med at lukke huller med ufuldstændige Mobile Device Management-løsninger.

Med Lookout Mobile Endpoint Security reducerer du risikoen for databrud pga. trusler, herunder phishing, ransomware, udnyttelse af  sårbarheder på de mobile enheder og installerede apps.

Hvad er Lookout Mobile Enpoint Security

Lookout er en skalerbar Mobile Endpoint Security (MES) platform til beskyttelse af både administrerede og ikke-administrerede iOS-, Android- og ChromeOS-enheder.

I en tid, hvor medarbejdere anvender millioner af mobilapps både i hjemmet og på arbejdspladsen, har virksomheder behov for en hidtil uset grad af beskyttelse mod angreb og trusler, der lurer i dette digitale landskab.

Disse angreb kender ingen grænser og søger at udnytte virksomhedens ressourcer for at få adgang til følsomme data.

Lookouts MES platform er drevet af verdens største mobiltelemetri fra over 200 millioner enheder, 180 millioner apps og millioner af URL’er indtaget hver dag.

Løsningen tilbyder detektering og respons på tværs af de fire primære kategorier af trusler mod mobile enheder – phishing og indhold, apps, udnyttelse af enheden og netværksangreb.

Hvorfor bruge Lookout Mobile Enpoint Security

Organisationer mangler generelt indsigt i, hvordan mobile enheder håndterer data, hvilket gør det umuligt at kende omfanget af de risici de er udsat for.
Den stigende brug af mobile enheder hver dag, har medført, at angreb, der er rettet mod mobilbrugere, og de data, man kan få adgang til, er steget markant.

  • Få overblik over de risici, som mobile enheder og brugere på tværs af din organisation udgør.
  • Beskyt mod trusler på både administrerede og ikke-administrerede mobile enheder.
Mobile Endpoint Security
  • Analysér privatlivsrisici, sikkerhedsproblemer og applikationsoprindelse for mobilapps, der er implementeret på virksomhedens mobiler
  • Reducer risikoen for kompromittering af legitimationsoplysninger og multifaktorgodkendelse.

Virksomheder, regeringer og millioner af enkeltpersoner rundt om i verden har tillid til Lookouts Mobile Endpoint Security til beskyttelse af deres data.

Produktbeskrivelse

Lookout Mobile Endpoint Security (MES) er drevet af telemetri fra hundredvis af millioner af mobilapps, enheder og webelementer til registrering af phishing-angreb og kompromitterede mobil-enheder. Det modulære design sikrer skalerbarhed og høj effektivitet.

dreamstime_l_94640997

Implementér beskyttelse mod phishing og indhold

Beskyttelse mod websteder, der forsøger at kom-promittere medarbejdernes legitimationsoplysninger og sender malware med avanceret domæneanalyse og kryptering.

Minimér trusler med adaptiv adgangskontrol

Forebyg uautoriseret adgang til dine apps og data ved løbende at evaluere risikosituationen for brugere under en session på deres mobile enhed

dreamstime_l_55904019

Få beskyttelse, der rækker ud over grundlæggende administration af mobile enheder

Få omfattende sikkerhed, der holder brugere, enheder og data sikre mod mobiltrusler, ikke kun de grundlæggende værn inden for administration af mobilenheder.

dreamstime_l_146028077

Udvid din Endpoint Detection and Response (EDR) til at dække mobile enheder

Udnyt Lookouts streaming detection engine til at analysere telemetri og detektere usædvanlig adfærd. Reager og afhjælp med tilgængelige integrationer.

Nøglefunktionaliteter

Leverer stabil Endpoint Detection and Response (EDR) til alle mobile enheder.

  • Branchens mest avancerede mobile Endpoint Detection and Response løsning.
  • IT- og sikkerhedsteams kan udvide Zero Trust politikken til at omfatte alle enheder, der har adgang til virksomhedsdata for at minimere risikoeksponering.
  • Løbende evaluering af risikosituationen for hver enkelt bruger og mobilenhed igennem deres sessioner.
  • Afslut automatisk en session, hvis risikosituationen ændres, og informér både brugeren og administratoren om truslen, så den kan afhjælpes.
  • Reducer risikoen ved at implementere Zero Trust på tværs af alle enheder, apps og brugere.

Beskyt brugere og enheder mod trusler

  • Få endpoint beskyttelse, der beskytter mod alle fire trusselskategorier:

– phishing og indhold

– ondsindede apps

– kompromittering af enheder

– usikre netværksforbindelser

  • Implementér et stærkt trusselsforsvar for både administrerede og ikke-administrerede iOS-, Android- og ChromeOS-enheder mod hele spektret af mobilrisici.
  • Registrer og beskyt automatisk mod kendte og ukendte mobiltrusler takket være verdens største datasæt med sikkerhedstelemetri fra over 215 millioner mobile enheder og 269 millioner apps.

Beskyt mod interne og eksterne cybertrusler

  • Registrer, advar og forebyg mod insidertrusler med integreret brugeradfærdsanalyse og antivirusbeskyttelse.
  • Giv dine medarbejdere mulighed for at få adgang til og benytte de oplysninger, de har behov for, uden bekymring for misbrug.

Problemløs integrering med din eksisterende sikkerhedsinfrastruktur.

  • Forbedr og udvid sikkerheden på din mobilenhed ved at integrere Lookout med eksisterende mobilenhedsadministration (MDM) og SIEM-løsninger.

Synliggør det fulde omfang af potentielle mobilrisici

Ny forskning ændrer opfattelsen af ​​risici, som det mobile økosystem udgør for kritiske forretningsdata, og hvordan du kan sikre dine mobildata bedst muligt.

Bedømmelser i Gartner Peer Insights

Læs bedømmelser af Lookouts MES løsning i Gartner Peer Insights

Nem og effektiv implementering

“Vi implementerede Lookout på en lille gruppe brugere, (virksomhedens enheder). Implementering og administration af politikker foregik uden problemer. Påvirkning af de enkelte enheder er meget lille… alt i alt en god oplevelse”

Læs bedømmelsen

Afgørende sikring af mobile endpoints

“Lookout for Work har været let at bruge og giver et fantastisk overblik over endpoint sikkerheden på iOS- og Android-enheder. Platformen er nem at navigere og vise et godt billede af den aktuelle status for alle mobile enheder”

Læs bedømmelsen

Pålideligt produkt og god service

“Nemt at arbejde med. Vores kontakt i teknisk service og support er mege lydhør. Det er ligetil at administrere dashboardet, onlineportalen, fjerne og tilføje brugere og holde sig på forkant med risici og sårbarheder”

Læs bedømmelsen

CapMon Managed Services

Vores Managed Service koncept er designet til dig der ønsker hjælp til at beskytte dine medarbejderes mobile enheder. Du får beskyttelse mod de 4 primære mobiltrusler, phising-, enheds-, app- og netværkstrusler og mulighed for 24/7 overvågning.

Digital information bevæger sig hurtigt – uden grænser eller begrænsninger. Få data-sikkerhed, der bevæger sig med samme hastighed.

Ønsker du at reducere risikoen for et databrud fra mobiltrusler, herunder phishing, ransomware og udnyttelse af enheds- og app-sårbarheder?