CapMon er på SKI rammeaftale 02.06
05/01/2023
CapMon etablerer dansk Zabbix træningscenter
15/08/2023
CapMon er på SKI rammeaftale 02.06
05/01/2023
CapMon etablerer dansk Zabbix træningscenter
15/08/2023

CapMon og Zabbix indgår partnerskab

CapMon og Zabbix partnerskab

CapMon og Zabbix indgår partnerskab

CapMon er Zabbix MSSP partner

CapMon stopper al udvikling på vores overvågnings-løsning CapMon. Vi har besluttet at indgå partnerskab med Zabbix. Det vil betyde, at vi fremover vil tilbyde Zabbix som overvågnings-platform i stedet for CapMon løsningen. Vores status som MSSP giver vores kunder mulighed for dansk support og en unique mulighed  for Zabbix træning i Danmark.

Denne beslutning er truffet ud fra vores ønske om at kunne tilbyde vores kunder en overvågnings-platform, som udvikler sig hurtigt, hvilket sikrer dem en applikation, der altid indeholder de nyeste features inden for overvågning af infrastruktur.

Stærkt supplement til CapMons produktportefølje

Vores partnerskab med Zabbix er et stærkt strategisk supplement til vores sikkerhedsprodukter og -services. Det er en vigtig del af CapMons DNA at tilbyde vores kunder et stabilt og førende monitoreringsværktøj som Zabbix. Vi ser derfor samarbejdet med Zabbix som et godt match, som vil komme vores kunder til gode.

Vores medarbejdere gennemgår certificeringer på højt niveau. CapMon vil dermed også blive uddannelsescenter for Zabbix i Danmark. Det betyder, at vi udover at tilbyde Zabbix som overvågningsplatform også kan tilbyde Zabbix support og træning på Dansk.

Vi er meget glade for den positive respons vi har fået fra vores kunder om skiftet til Zabbix”, siger Karsten Højer, CEO, CapMon A/S.

Sergey Sorokin, Director of Business Development hos Zabbix udtaler: CapMon er en af ​​de førende udbydere af overvågningsservices i Danmark med en stærk kundebase, stor erfaring, eksekverings-kapacitet og fokus på at tilbyde de bedste teknologier til deres kunder. CapMon’s vision passer perfekt til det, Zabbix tror på, hvilket gør det til et perfekt match med vores fælles kunder.

Om Zabbix

Zabbix virksomheden blev etableret i 2005 af den administrerende direktør og ejer, Alexei Vladishev. Virksomheden voksede støt i takt med Zabbix’ store popularitet som overvågningsprodukt. De erobrede nye markeder, hvilket har resulteret i, at Zabbix i dag er et verdensomspændende foretagende med kontorer i Europa, USA, Japan og Latinamerika.

Zabbix udvikler overvågningssoftwaren og tilbyder en bred vifte af professionelle tjenester, lige fra rådgivning til nøglefærdige løsninger, 24/7 teknisk support og professionel træning på flere niveauer. Deres kunder tæller mange statslige institutioner i forskellige lande og nogle af verdens største teleselskaber, finans-, uddannelses-, detail- og sundhedsselskaber.

Kontakt:
Karsten Højer
kh@capmon
+45 40 79 03 85