Zabbix Meeting ’24 Copenhagen
05/02/2024
Zabbix 7.0 er ude! Opgrader nu
20/06/2024
Zabbix Meeting ’24 Copenhagen
05/02/2024
Zabbix 7.0 er ude! Opgrader nu
20/06/2024

Beskyt virksomhedens mobile enheder

Beskyt dine medarbejderes mobile enheder

Beskyt virksomhedens mobile enheder

Det er en misforståelse at antage, at følsomme data ikke gemmes på mobile enheder. Troen på, at databeskyttelse kun er relevant for computere, er fejlagtig.

Selvom mange medarbejdere ikke direkte gemmer deres følsomme data på mobile enheder, tilgår de ofte apps, der indeholder betydelige mængder af følsomme data for ens virksomhed. Hvis en hacker får adgang til mobile enheder, kan de nemt stjæle legitimationsoplysninger, få adgang til ens infrastruktur og bringe kritiske data i fare.

Derfor er det afgørende at være i stand til at opdage og forhindre tab af data, selv når det kommer til mobile enheder. En proaktiv tilgang til sikkerhed er essentiel for at beskytte virksomhedens følsomme data.

Med Lookout får du én enkel, samlet løsning til omfattende databeskyttelse på tværs af alle stationære, bærbare eller mobile enheder.

Løsningen tilbyder detektering og respons på tværs af de fire primære kategorier af trusler mod mobile enheder – phishing og indhold, apps, udnyttelse af enheden og netværksangreb.