Partnere

CapMon samarbejder med en række partnere omkring teknologi og salg af vores produkter og services, og som er med til at styrke vores position på markedet.

CapMon er OEM partner hos Elastic. Således baserer CapMons løsninger CapStash, CapFlow, CapSec og CapAPM sig på Elastic software. Elastic, som blev etableret i 2012, udvikler open source Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats, and Logstash), X-Pack og Elastic Cloud. Tusindvis af organisationer, herunder Cisco, eBay, Goldman Sachs, NASA, Microsoft, Mayo Clinic, The New York Times, Wikipedia og Verizon benytter Elastic til understøttelse af mission-critical systemer.

KMD er mangeårig partner hos CapMon A/S. KMD videresælger CapMons overvågningsværktøj i deres eget navn som en del af de services de sælger til deres kunder. KMD bidrager aktivt til den fortsatte udvikling af CapMon via deres kompetente konsulenter, som videregiver ideer og forslag til vores udviklingsafdeling.

CapMon er LogPoint teknologipartner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder salg, installation og integrering af LogPoint SIEM løsninger med CapMons egne overvågningsløsninger. En LogPoint SIEM løsning muliggør effektiv ledelse af virksomhedens sikkerhed, optimering af forretningsaktiviteter samt overholdelse af compliance krav.

Som partnere hos CapaSystems kan vi tilbyde vores kunder PerformanceGuard, som er et end-user performance værktøj til dig, som kun har behov for at se brugerens oplevelser fra et netværks /en maskines synspunktet.

 

Partnere hos CapMon har stor erfaring med IT sikkerhed og overvågning af drifts systemer. Det giver os og vores brugere en stor fordel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer