Partnere

CapMon samarbejder med en række partnere omkring teknologi og salg af vores produkter og services, og som er med til at styrke vores position på markedet.

CapMon er OEM teknologipartner hos Elastic. Således baserer CapMons løsninger CapStash, CapFlow, CapSec og CapAPM sig på Elastic software. Elastic, som blev etableret i 2012, udvikler open source Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats, and Logstash), X-Pack og Elastic Cloud. Tusindvis af organisationer, herunder Cisco, eBay, Goldman Sachs, NASA, Microsoft, Mayo Clinic, The New York Times, Wikipedia og Verizon benytter Elastic til understøttelse af mission-critical systemer.

KMD er mangeårig partner hos CapMon A/S. KMD videresælger CapMons overvågningsværktøj i deres eget navn som en del af de services de sælger til deres kunder. KMD bidrager aktivt til den fortsatte udvikling af CapMon via deres kompetente konsulenter, som videregiver ideer og forslag til vores udviklingsafdeling.

Partnere hos CapMon har stor erfaring med IT-sikkerhed og overvågning af applikationer og driftssystemer. Det giver både os og vores brugere en stor fordel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer