CapMon release notes
CapMon releaser v.13.1.8
23/09/2020
Vi styrker konsulentteamet
06/01/2021

Ny salgsdirektør i CapMon

Alexander Palmgren ny salgsdirektør i CapMon

CapMon henter stærk profil med mange års erfaring fra softwarebranchen ind som Salgsdirektør

Det glæder os at kunne meddele, at Alexander Palmgren er blevet ansat som ny Salgsdirektør i CapMon A/S.

Alexander har i perioden 2005-2014 arbejdet for IBM, hvor han beskæftigede sig med Strategic Outsourcing. Herefter blev det software løsningssalg, og senest var han ansvarlig for IBMs Security Systems.

Efterfølgende har Alexander i sit virke som Business Development Manager hos Pedab, samarbejdet med IT-sikkerhedspartnere samt nogle af de store konsulenthuse.

Alexander ser sig selv som en katalysator for sine partneres og kunders vækst ved at forstå deres udfordringer og vise dem den forretningsmæssige fordel i forskellige løsningsmuligheder. ”Jeg er super glad for denne mulighed for at samarbejde med CapMons kunder, ledelse, medarbejdere og bestyrelse om at skabe innovative løsninger, der giver værdi for kunderne og således bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling med vækst og fremgang” udtaler Alexander Palmgren.

”CapMon har igennem de seneste par år været igennem en transformation, hvor salget har ændret sig fra salg af software til i stigende grad at være software solutions og Software as a Service. Vi er glade for at have Alexander med ombord og er sikker på, at han med sin store erfaring inden for strategisk samarbejde, IT-sikkerhed og løsningssalg vil være et stærkt aktiv for virksomheden”, siger Karsten Højer, CEO i CapMon A/S.

KONTAKT:

Karsten Højer
kh@capmon.dk
+45 40 79 03 85.