CapMon version 14.0
18/04/2021
Beskyt dine data!
28/04/2021
CapMon version 14.0
18/04/2021
Beskyt dine data!
28/04/2021

IT-sikkerhed

Hvem beskytter din virksomhed mod angreb?

Den illegale stofhandel giver et overskud på 400 milliarder dollars om året. Til sammenligning sidder cyberkriminelle tilbage med en indtjening på 600 milliarder dollars årligt.
Cyberkriminalitet er dermed mere rentabelt end den globale ulovlige stofhandel, og når du har læst dette indlæg, vil der være sket et nyt hackerangreb. Der går nemlig kun 39 sekunder imellem, at der bliver udført et angreb.

Det er ikke til at vide, hvem der bliver ramt, og det er ikke til at vide, hvornår de pågældende vil opdage, at de er blevet ramt. Der går i gennemsnit 7 – 12 måneder, før  68 % af alle udførte hackerangreb bliver opdaget.

Cyberkriminalitet er et større problem end nogensinde før, og derfor er IT-sikkerhed og overvågning vigtigere, end det har været før. Alligevel er det kun 25 % af alle virksomheder, der har en formel reaktionsplan for cyberangreb.

Hvordan kan det være? Det vides ikke. Man ved dog, at de fleste er ved at få kaffen galt i halsen, når de hører, at en hacker kan infiltrere et computernetværk hurtigere, end du kan drikke din morgenkaffe.

Hvem sørger for, at du kan drikke din morgenkaffe i fred, vel vidende at jeres system ikke bliver hacket? Hvem beskytter din virksomhed?

CapMon - IT-sikkerhed

Fang de ubudne gæster, der har formået at snige sig gennem netværket.