Spam, phishing, hacking og mere avancerede former for cyberkriminalitet udgør fortsat en stor trussel mod danske virksomheder og offentlige tjenester. Infosecurity Denmark takler nuværende og fremtidige it-sikkerhedsrelaterede emner og er derfor en afgørende kilde til viden og inspiration for alle it-ledere og -specialister.

 

I mange år har Infosecurity-messer i flere europæiske lande vist sig at være det foretrukne mødested for sikkerhedsbranchen. Kombinationen af uafhængige keynotes af højeste internationale kvalitet samt messestande og seminarer leveret af branchens førende aktører, er en oplagt anledning for specialister, it-ansvarlige, virksomhedsledere, foreninger, myndigheder m.v. til at udveksle idéer og strategier til håndtering af  aktuelle og fremtidige sikkerhedsudfordringer.

CapMon på Infosecurity – mød os på stand 901

Kom og besøg os, så giver vi en kop kaffe mens du hører om vores løsninger inden for SIEM, sårbarhedsscanninger, bruger-svartidsmåling af forretningsapplikationer, og hvordan du får succes med implementering af dine it-investeringer, så løsningerne ikke “sander til” og forbliver ubenyttet.

Mød Simon Ogden, Sales Engineer fra vores teknologipartner, Exabeam Nordics,  torsdag den 30. september, i Theater 2 kl. 12:00 – 12:30.  Simon præsenterer Exabeams nyeste tiltag inden for optimering af SIEM. Læs mere her

Har du tilmeldt dig til messen? hvis ikke så tilmeld dig her: