Detection and Response SOC Team
Endpoint Detection and Response
20/12/2023
Zabbix Meeting ’24 Copenhagen
05/02/2024
Detection and Response SOC Team
Endpoint Detection and Response
20/12/2023
Zabbix Meeting ’24 Copenhagen
05/02/2024

Endpoint Protection Platform

Endpoint Protection platform

Endpoint Protection Platform (EPP)

 

  

Dyk ned i vores blog og bliv klogere på, EPP'er.


Vi hjælper Danmarks førende organisationer

Hvad Betyder EPP? (Endpoint Protection Platform)

EPP (Endpoint Protection Platform) er en integreret sikkerhedsløsning, der primært fokuserer på at forebygge cybertrusler på endpoints såsom computere, mobile enheder og servere.Løsningen beskytter mod kendte typer af malware ved hjælp af indbyggede forsvarsmekanismer som signaturbaseret malwarebeskyttelse. EPP'er fungerer ved at blokere skadelig software ved indgangspunktet, før den kan infiltrere og skade netværket.

Selvom EPP'er tilbyder en robust forebyggende sikkerhed, er det vigtigt at supplere den med EDR (Endpoint Detection and Response) for at dække mere avancerede trusler, der kan omgå traditionelle antivirusløsninger.

Hvilke udfordringer adresserer EPP'er?

EPP'er adresserer flere specifikke udfordringer i forbindelse med cybersikkerhed på endpoints, heriblandt:

 

CapMons anbefaling: Vælg SentinelOne for markedets højeste sikkerhed

Hos CapMon anbefaler vi SentinelOne som den foretrukne løsning til Endpoint Protection. Vores tillid til SentinelOne skyldes dens overlegne evne til effektivt at adressere de mest presserende cybersikkerhedsudfordringer i dagens digitale landskab. Flere danske virksomheder har valgt SentinelOne efter ransomeware angreb der har medført store økonomiske konsekvenser.

For at sikre, at din virksomhed er beskyttet mod de økonomiske og operationelle konsekvenser af ransomware-angreb, anbefaler vi at implementere SentinelOne som en proaktiv foranstaltning, snarere end som en reaktion på brud i på sikkerheden.

Nogle afgørende fordele ved SentinelOnes er dens avancerede trusselsdetektion, som sikrer beskyttelse mod både kendte og ukendte trusler, samt dens integrerede EDR-funktionalitet, der giver omfattende beskyttelse og hurtig respons på sikkerhedshændelser.

Skal vi hjælpe jer i sikkerhed?

Hvis du vil dykke dybere ned i, hvordan SentinelOne kan forbedrer din virksomheds IT-sikkerhed, kan du læse mere her; SentinelOne Endpoint Security.

Alternativt er du velkommen til at kontakte os direkte hos CapMon. Vores team af eksperter står klar til at guide dig gennem de forskellige muligheder og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din virksomheds IT-sikkerhed.

Telefon: +45 4485 5060
Mail: salg@capmon.dk

Opdag hvordan EPP møder moderne sikkerhedsudfordringer med avanceret forebyggelse, detektion og respons, og få indblik i de bedste praksisser for robust Endpoint Protection.