Din onboarding proces
30/03/2021
IT-sikkerhed
19/04/2021
Din onboarding proces
30/03/2021
IT-sikkerhed
19/04/2021

CapMon version 14.0

MAJOR RELEASE MED NYE FUNKTIONALITETER OG FORBEDRINGER

– Version 14.0 er et must upgrade for alle nuværende Capmon brugere –

Internet Explorer

Vi understøtter ikke længere Internet Explorer. Dette medfører, at vi nu kan benytte flere nye teknologier i CapMon, og dermed sikre en bedre brugeroplevelse.

 

 


Ny Sweeper version 3

Vi har reimplementeret vores Sweeper i ny forbedret udgave (Sweeper 3). Sweeperen er blevet lettere at bruge og giver mange flere muligheder for automatisk opdagelse af noder og deres services. Kontakt os og hør mere om dine muligheder med Sweeper 3.

Der er foretaget fejlretninger og forbedringer til CapMon generelt, herunder nyt SNMP modul, bedre performance samt opdateringer til ResponseView.


Accumulated Statics – giver enklere og flere beregningsmuligheder

Det er nu langt nemmere at oprette og foretage beregninger ved hjælp af ’Accumulated Statistics funktionen i Cap:mon.

Med et enkelt klik kan du vælge de statistikker du vil lave beregninger på, og om du vil have summen eller et gennemsnit af dem. Du har nu også mulighed for at lave avancerede beregninger (RPN-udtryk).


Nagios er nu erstattet med CapMon’s eget system

Nagios som vi hidtil har benyttet til at køre service checks i Cap:mon er blevet erstattet med vores egetudviklede system, som indeholder både bedre og flere avancerede funktionaliteter.  Vi beholder dog kompatibiliteten med Nagios plugins.


Forbedret håndtering af push opdateringer

Vi har udvidet håndteringen af push opdateringer til nu også at omfatte service og statistik opdateringer fra ResponseView (vores værktøj til måling af svartider på forretningsapplikationer), hvor den næste generation, ResponseView II er lige på trapperne.


Understøttelse af ServiceNow

Vi understøtter nu ’ServiceNow’ som sagsstyringssystem og ’PagerDuty’ til notificeringer.

Det vil gøre det nemmere at oprette sager og se tidligere relevante sager i CapMon fra jeres ’ServiceNow’ installation. Og jeres sædvanlige notifikationer kan nu blive sendt til jer gennem ‘PagerDuty’.Du vil fx kunne modtage informationer om opdateringer med forkert opsætning (fx. til en node, der ikke eksisterer).


Udover de mange nye funktionaliteter, har vi foretaget små fejlrettelser, forbedringer og sikkerhedsopdateringer, som alle er med til at optimere jeres brug af CapMon.

Vi hjælper med opgradering til den nye version.

Kontakt Alexander Palmgren, alp@capmon.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at opgradere til version 14.0

I CapMons overvågningsløsning kan vi selv definere grænsen for, hvornår der skal gives alarm.”

Læs om Frederica Kommunes CapMon overvågningsløsning her